Konstruiranje in izdelava prototipov po vaših željah

Za vsakim kvalitetnim izdelkom stoji vrsta tehnično dovršenih postopkov in procesov, ki so skrbno načrtovani, usklajeni s potrebami in željami naročnika ter na koncu dodelani in izpiljeni tako, da ustrezajo tudi najzahtevnejšim pogojem. Konstruiranje in izdelava prototipov sta področji, v katerih blestimo, saj imamo zelo izkušeno ekipo inženirjev, ki v oddelku tehnološkega razvoja ves čas skrbi za nemoteno delovanje in reševanje raznovrstnih izzivov.

Nudimo vam sodelovanje na več nivojih: konstruiranje in izdelava prototipov za vaš projekt, izboljšave obstoječih produktov ter konstruiranje priprav za montažo in obdelavo komponent. Pri tem upoštevamo vaše želje in se jim prilagodimo.

Po naročilu stranke tako razvijamo in izdelujemo različne produkte, ki vam pomagajo pri realizaciji začrtanih projektov. Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam lahko pomagamo pri konkretnem uresničevanju vaše želje oziroma ideje. Stopite v stik z nami in nas povprašajte po podrobnostih. Prepričani smo, da bomo hitro našli dogovor.

konstruiranje
Imate vprašanje za nas?
Pošljite nam vprašanje prek spodnjega kontaktnega obrazca.

  Zanima me:*

  Kaj vam lahko ponudimo?

  Zahvaljujoč strokovno podkovani, visoko motivirani in ambiciozni ekipi vam lahko pomagamo na več ravneh. Prva je zagotovo konstruiranje, razvoj in izdelava prototipov. Predstavite nam svojo idejo, mi pa smo tu, da vam jo pomagamo uresničiti, pri čemer vam stojimo ob strani od začetka do konca. S pomočjo našega razvojnega oddelka vam nudimo 3D-modeliranje vaše ideje ter določimo vse postopke izdelave in namestitve izdelka.

  Ker vemo, da lahko pri serijski proizvodnji komponent pride do nepričakovanih zapletov in stroškov izdelave, vam izdelamo analizo ter predlagamo spremembe komponent s ciljem nižanja stroškov njihove izdelave. Nudimo pa tudi 3D-modeliranje priprav za pnevmatsko ali ročno vpenjanje kosov za lažjo montažo oziroma obdelavo.

  Konstruiranje in izdelava prototipov pri nas

  Ne gre le za to, da vaši ideji damo konkretno obliko, ampak tudi za to, kako to počnemo. Pri izdelavi manjših serij izdelkov se pogosto srečamo z vprašanjem, kako procese dela poenostaviti, pohitriti ter jim znižati ceno. Na voljo vam je naš razvojni oddelek, ki vam lahko pri razvoju tovrstnih konceptov zelo pomaga. Kako pri nas potekata konstruiranje in izdelava prototipov?

  • Analiziramo vaše ideje.
  • Pripravimo predlog izvedljivosti najoptimalnejše rešitve.
  • Opredelimo vse lastnosti, materiale, strojno in programsko opremo za doseganje cilja.
  • Na vrsti sta konkretna izdelava prototipov in njihova predstavitev.
  • Pomagamo vam pri vključevanju izdelka v proizvodnjo.
  avtomatizacija
  Certifikat ISO 9001

  Za učinkovito vodenje kakovosti vzdržujemo in stalno izboljšujemo certificiran sistem vodenja kakovosti skladen s standardom ISO 9001.

  Delujemo celovito in v dogovoru z vami

  Konstruiranje in izdelava prototipov zahtevata strokoven pristop že v samem začetku procesa izdelave prototipa ter na koncu izdelkov. Zato se želimo v vaš projekt vključiti že v fazi ideje oziroma prve zasnove, da lahko skupaj z vami poskrbimo tako za vrhunsko funkcionalnost izdelka kot njegovo optimalno proizvodnjo.

  Izdelava prototipov vključuje preizkušanje njihovih oblik in funkcij ter njihovo predstavitev partnerjem. Če je prototip v tej fazi neustrezen, ga lahko spreminjamo, dokler ne dosežemo tistega, kar ste si zastavili. Komunikacija z vami kot našo stranko ali partnerjem je zato ključna za zagotavljanje res kakovostnih produktov.

  Vrhunsko konstruiran prototip je temelj uspeha

  Prototip je izdelek, ustvarjen predserijsko kot primerek, ki služi za osnovo drugim produktom. Izdelan je zato, da se izdelek lahko testira in pred začetkom serijske proizvodnje dodela do te mere, da ustreza vsem kriterijem.

  3D konstruiranje se nanaša na proces ustvarjanja tridimenzionalnih modelov in načrtov, ki se uporabljajo pri razvoju priprav, prototipov in drugih izdelkov. Modeli prototipov omogočajo vizualizacijo, testiranje in optimizacijo izdelka. Konstruiranje poteka s pomočjo ustrezne programske opreme, ki konstruktorjem omogoča ustvarjanje, premikanje, rezanje in druge postopke z namenom oblikovanja izdelka po željah. Spada med najpomembnejše procese izdelave prototipov.

  Ker omogoča zelo natančno, učinkovito in hitro načrtovanje, razvoj ter proizvodnjo izdelkov. To zmanjša tudi stroške razvoja izdelka. Z uporabo virtualnih modelov lahko strokovna ekipa lažje in hitreje komunicira med seboj, to pa prispeva k boljši usklajenosti ter zmanjšanju napak.

  Prototip spada k zgodnejšim različicam izdelka, ki so namenjene preverjanju in testiranju. Končni izdelek pa je dokončna verzija izdelka, ki je pripravljena za proizvodnjo in trženje. Prototipi se lahko od končnih izdelkov razlikujejo glede na uporabljene materiale, obliko, funkcionalnost in natančnost.

  3D konstruiranje priprav, prototipov in ostalih produktov

  Zaupajte nam svojo idejo, mi smo tu, da jo uresničimo. Med drugim vam lahko pomagamo pri razvoju najrazličnejših priprav za vpenjanje kosov ali obdelovancev. Na nas lahko računate tudi v primerih montaže in obdelave manjših serij izdelkov, ne le tistih, ki so namenjeni serijski proizvodnji. Konstruiranje in izdelava prototipov sta nekaj, v čemer uživamo in kar opravljamo z največjo strastjo.

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Seveda, za nas noben človek ni premajhen. Za naše stranke lahko ustvarimo tudi manj zahtevne izdelke v smislu raznih stojal, priprav in podobno. Vse naredimo po naročilu stranke in se ji pri tem popolnoma posvetimo.

  Vabimo vas, da pridete k nam z idejo, mi pa vam bomo nanjo podali svoj pogled, predlagali razširitve in izboljšave ter jo skupaj z vami razvili do te mere, da bo zrela za konstruiranje. Imamo dolgoletne izkušnje in dovolj znanj, da najdemo rešitve za še tako zahtevne izzive.

  Ukvarjamo se z mehansko obdelavo izdelkov iz različnih materialov. Izdelke seveda tudi konstruiramo. Pri mehanski obdelavi nam je v veliko pomoč bogato založen strojni park, ki nam omogoča CNC rezkanje in CNC struženje na najvišjem nivoju.