CNC MDM

Smo novodobno tehnološko podjetje z napredno, sodobno strojno in programsko opremo

Visok nivo znanja mladega in potencialnega kolektivnega nas odlikuje na trgu, da klientom dostavimo kvalitetne izdelke po konkurenčnih cenah na točnost hitrega roka.

Orodjarstvo MDM d.o.o.

Orodjarstvo MDM je orodjarna, ki je od leta 2001 postalo hitro rastoče družinsko podjetje, katerega kolektiv danes sestavlja dvajset mladih potencialnih zaposlenih.

Naša primarna dejavnost je mehanska obdelava veliko- in maloserijskih izdelkov iz vseh vrst materialov.

Izdelke po naročilu kupca tudi konstruiramo in naredimo manj zahtevne projekte v smislu različnih stojal, raznih priprav in podobno.

Na področju mehanske obdelave materialov že več kot dvajset let poslujemo na trgu, kjer nam zaupajo številni visoko zahtevni klienti. Vizija naše orodjarne je investicija v ažurno izobraževanje zaposlenih, ki nam omogočajo, da se lahko na trgu predstavimo kot dovršena in visoko konkurenčna orodjarna, ki gradi trdno medsebojno zaupanje s klienti.

Naš sodobni strojni park z dvanajstimi CNC stroji pa nam omogoča izdelavo najzahtevnejših proizvodov na visokem nivoju rezkanja in struženja po konkurenčnih cenah in v kratkih rokih izdelave.

Skupina inženirjev v oddelku tehnološkega razvoja neprekinjeno skrbi za nemoteno delovanje in reševanje vseh vrst velikih izzivov ter tako omogoči še večje zadovoljstvo klienta.

Temelj našega poslovanja stoji na zaupanju in zadovoljstvu klientov. Naše poslovanje namreč neprekinjeno opremljamo in posodabljamo z napredno tehnologijo, kar posledično zahteva ažurno izobraževanje kadra, da lahko sprotno zadovoljujemo visoke zahteve klientov in implementiramo novosti na trgu ter tako na koncu skupaj dosežemo sam vrh obojestranskega zadovoljstva.

Kdo smo

Dejan Trdin

Dejan Trdin

Vodja proizvodnje