Specialisti za rezkanje

Visok nivo storitev in izdelkov je ključnega pomena za napredek najrazličnejših industrijskih in drugih panog. Dejavnosti, kot so elektrotehnika, hidravlika, strojništvo v najširšem pomenu, pogonske in laserske, medicinske ter številne druge tehnike so področja, ki poganjajo sodobni svet. Zato je še kako pomembno, da jim znamo zagotavljati vrhunskost na vsakem koraku ter vso potrebno podporo kadar koli in kjer koli.
Smo odlični strokovnjaki za rezkanje kovine in drugih materialov, kot je na primer plastika. Zanesljivo in natančno CNC rezkanje kovine in plastike nam omogoča, da lahko svojim strankam vsakič znova dostavimo tudi najbolj kompleksne komponente iz aluminija, jekla ali plastike. Izdelki so ustvarjeni precizno in popolnoma prilagojeno vašim željam.
Naša skrbno dodelana proizvodnja, ki jo nenehno posodabljamo, stoji na dveh stebrih, in sicer na izdelavi prototipnih kosov ter manjših serij, hkrati pa tudi na izdelavi večjih serij kosov po vaših željah. Ne glede na to, ali se odločite za rezkanje kovine ali plastike, smo mi tu, da vam omogočimo izdelke po vaših željah in zahtevah. Stopite v stik z nami, skupaj se lahko dogovorimo za najoptimalnejšo rešitev.
CNC rezkanje
Imate vprašanje za nas?
Pošljite nam vprašanje prek spodnjega kontaktnega obrazca.

  Zanima me:*

  Zaupajte nam svoj projekt!

  Da lahko pokrijemo kar najširše področje, vam nudimo tako izdelavo prototipov in manjših serij izdelkov kot izdelavo velikih serij. Pri tem seveda prisluhnemo vašim željam in jim skušamo ugoditi, četudi se morda zdijo še tako nemogoče. Po čem se še odlikujemo?

  • Zavidljiv strojni park – različni obdelovalni centri.
  • Izdelujemo kose dimenzij do 1000 x 660 mm.
  • Izdelujemo tudi zelo težke kose – do 1000 kg.
  • Vedno izberemo najbolj ekonomično rešitev.
  • Vedno izberemo le najkakovostnejše materiale.
  CNC rezkanje

  Izdelki po vaši meri

  V kolikor se morda sprašujete, ali vam res lahko ponudimo tisto, kar potrebujete, naj vam odgovorimo, da vam nudimo številne možnosti. Na prvem mestu so nam naše stranke in ne glede na njihove potrebe se vedno potrudimo, da upoštevamo specifike njihovih projektov. Tudi, če se te zdijo še tako nemogoče.

  Na voljo imamo napredno strojno ter programsko opremo, s pomočjo katere vam lahko izdelamo izdelke, ki jih potrebujete. Sodobno CNC rezkanje kovine in drugih materialov nam pomaga pri izdelavi tudi najbolj zahtevnih proizvodov na najvišjem nivoju. Na drugi strani pa smo mi, ki stroje upravljamo in ves čas izpopolnjujemo, da vam lahko zagotovimo le najboljše.

  Vas zanima še več?

  Z rezkanjem označujemo postopek odvzemanja materiala z obdelovanca oziroma delovnega kosa. Poteka s pomočjo orodja ali naprave, ki material odvzema s pomočjo vrtečih se rezalnih elementov ter usmerjenega gibanja. Na ta način lahko oblikujemo tudi zelo zapletene elemente.

  Naš strojni park obsega različne obdelovalne centre. Medtem ko ima 3-osni obdelovalni center 3 osi ter lahko površino materiala obdeluje s tremi osmi, pa je 5-osno rezkanje kovine in drugih materialov naprednejše, saj s pomočjo petih osi omogoča izdelavo kompleksnejših oblik in pod različnimi koti. Pri nas imamo na voljo najsodobnejše obdelovalne centre.

  CNC rezkanje (kovine ali drugih materialov) poteka s pomočjo računalnika. Ta nadzira in upravlja sam postopek rezkanja, a ga je treba predhodno programirati ter določiti vse komponente rezkanja, ko so hitrost, globina rezkanja in drugo. Rezultati CNC rezkanja so natančni, ponovljivi in naravnost vrhunski. Točno takšni, kot ste si jih zamislili.

  Takšno rezkanje se uporablja v številnih panogah, ko so strojegradnja, avtomobilska in letalska industrija, medicinska tehnologija in podobo. Odlikuje se namreč po natančnosti, ponovljivosti, hitrosti obdelave ter sposobnosti obdelave tudi zelo kompleksnih oblik.

  Naša tehnologija

  Naš strojni park je skrbno dodelan za to, da lahko svojim cenjenim strankam ves čas zagotavljamo točno takšne izdelke, kot jih potrebujejo. Rezkanje aluminija, jekla, plastike ali katerega drugega materiala izvajamo s pomočjo najsodobnejše tehnologije na tem področju. Zahvaljujoč našemu strojnemu parku, ki je zasnovan za najširše in hkrati najbolj specifične potrebe, vam lahko zagotovimo kompleksne in tudi dimenzijsko zahtevne izdelke, ki jih potrebujete za vaše projekte.

  CNC MDM strojni park

  CNC rezkanje je natančen postopek rezkanja, ki ga nadzira računalnik. Proces rezkanja je tako natančnejši, hitrejši, bolj avtomatiziran in učinkovitejši. Zato imamo na voljo različne obdelovalne tehnologije za rezkanje kovine ter plastike. Izbiro tehnologije prilagodimo vsakemu projektu posebej – pri večjih serijah izdelkov se poslužujemo 4- in 5-osnega rezkanja, ki predstavlja zelo ekonomično rešitev, nudimo pa tudi 3-osno rezkanje kovin in drugih materialov.

  Certifikat ISO 9001

  Za učinkovito vodenje kakovosti vzdržujemo in stalno izboljšujemo certificiran sistem vodenja kakovosti skladen s standardom ISO 9001.

  Spoznajte vrhunsko napravo za nadzor kakovosti

  Ker med naše poglavitne cilje spada tudi izdelava le visokokakovostnih izdelkov, meritve za zagotavljanje kar najboljše kakovosti izvajamo na koordinatnem merilnem stroju ZEISS, ki je namenjen preverjanju toleranc najzahtevnejših izdelanih kosov.

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Katere materiale lahko rezkamo in oblikujemo?

  Za izdelavo želenih komponent uporabljamo le kakovostne surovine, kot so aluminijeve zlitine, konstrukcijska jekla, jelka za prosto rezanje, medenina, baker, inox in plastika.

  Kako velike kose lahko obdelujemo?

  Rezkane kose lahko izdelujemo do velikosti 1000 x 660mm in do teže 1000 kg. CNC rezkanje kovine pri nas poteka tako za prototipe kot večje serije, pri čemer se seveda prilagodimo vašim željam.

  Ali izdelujemo izdelke po naročilu?

  Seveda, vabimo vas, da stopite v stik z nami in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času. Pripravljeni smo prisluhnili vašim željam, se prilagoditi vašim zahtevam in vam na koncu dostaviti izdelke, s katerimi boste več kot zadovoljni. Naše delo temelji na bogatih izkušnjah, motiviranih posameznikih, vrhunsko usklajeni ekipi, tehnološko naprednih strojih ter znanju, ki ga nenehno nadgrajujemo in dopolnjujemo.