Orodjarstvo, ki temelji na bogatih izkušnjah in ambiciozni ekipi

Orodjarne že od nekdaj predstavljajo temelj proizvodnje v najrazličnejših industrijskih panogah, kot so avtomobilska, letalska, farmacevtska, elektronska industrija ter vse tiste, ki se na različnih ravneh ukvarjajo s proizvodnjo izdelkov iz kovine ter plastike. Orodjarstvo se namreč ukvarja s proizvodnjo orodij in naprav, ki se v industrijah nato uporabljajo pri izdelovanju in oblikovanju številnih izdelkov.

Tukaj vam lahko pomagamo. Primarno se ukvarjamo z mehansko obdelavo izdelkov iz različnih materialov, pri čemer se nenehno trudimo za zadovoljstvo naših strank in partnerjev. Na trgu se želimo predstavljati kot dovršena, zaupanja vredna in konkurenčna orodjarna, ki se ponaša z vrhunsko ekipo ter najnovejšo strojno in programsko opremo, s pomočjo katerih lahko uresničimo še tako zahtevne projekte.

Za vas tako izdelujemo najrazličnejše orodje ter posamezne komponente zanj. Po vaših željah dodelamo tudi obstoječa orodja ter njihove sestavne dele. Zavedamo se, da orodjarstvo skozi vso svojo zgodovino predstavlja enega od temeljev razvoja številnih industrijskih panog, zato se še toliko bolj trudimo, da vam lahko zagotovimo kvalitetne izdelke, s katerimi boste več kot zadovoljni. Stopite v stik z nami in hitro se bomo dogovorili o vseh podrobnostih.

Orodjarstvo
Imate vprašanje za nas?
Pošljite nam vprašanje prek spodnjega kontaktnega obrazca.

  Zanima me:*

  Kaj vam lahko ponudimo?

  Sodobne orodjarne delujejo s pomočjo naprednih tehnologij, specializirane opreme ter izobraženih in prilagodljivih posameznikov, ki skupaj tvorijo vrhunski paket. V našem podjetju vam tako nudimo CNC obdelavo plošč po načrtih, izdelavo nadstandardnih orodij po vaših željah, izdelavo orodij za oblikovanje plastike, izdelavo obrezovalnih orodij oziroma orodij za preoblikovanje kovine, izdelavo orodij za tlačni liv in gumo … Nudimo vam tudi specialno obdelavo plošč za strojegradnjo po vaših načrtih ter izdelavo strojnih delov, globoko vrtanje, ploščinsko brušenje, izdelavo merilnih protokolov, dodelave na obstoječih orodjih in še kaj.

  CNC obdelavo orodnih plošč in ostalih delov orodij, pa naj bodo ti standardni ali nadstandardni, izdelujemo po priloženih 2D in 3D načrtih kupca oziroma naročnika, in sicer do velikosti 1000 x 660 mm in teže do 1000 kg. Naše orodjarstvo je usmerjeno k vam in vašim potrebam, zato ne oklevajte, temveč nam pišite ali nas pokličite.

  Izdelava orodja po vaših načrtih

  Orodjarne delujejo precej kompleksno, saj sama izdelava orodij vključuje več korakov ter uporabo specializirane opreme. Pri svojem delu se opiramo na podrobne načrte, če teh nimate, pa vam lahko pomagamo tudi pri konstruiranju in s tem realizaciji vaše ideje. Zaupajte nam!

  • Naše orodjarstvo je hitro rastoče družinsko podjetje.
  • Zaupajo nam številni zahtevni naročniki.
  • Naša ekipa se nenehno izobražuje in izpopolnjuje.
  • Ponašamo se s sodobnim strojnim parkom.
  • Naše delo temelji na zaupanju in zadovoljstvu naših strank.

  Želite še več?

  Smo vrhunski strokovnjaki s področja mehanske obdelave različnih materialov, pri čemer ustvarjamo izdelke po vaših željah. CNC rezkanje in struženje izvajamo s pomočjo najnovejše strojne ter programske opreme, med pomembni dejavnosti našega podjetja pa štejemo tudi konstruiranje in strojegradnjo z avtomatizacijo.

  Skupaj z vami lahko ustvarimo izdelke, ki bodo vašo proizvodnjo dvignili na neko povsem novo raven. K posameznim projektom pristopamo celostno, upoštevamo vaše zamisli in potrebe ter jih dodelamo do te mere, da projekt lahko tudi uresničimo. Imamo specializirano ekipo inženirjev, ki skrbi za nemoteno delovanje in premišljeno reševanje vsakovrstnih izzivov.

  Certifikat ISO 9001

  Za učinkovito vodenje kakovosti vzdržujemo in stalno izboljšujemo certificiran sistem vodenja kakovosti skladen s standardom ISO 9001.

  Orodjarstvo je ključna strateška panoga

  Orodjarstvo je panoga, ki se ukvarja s proizvodnjo in popravilom orodij ter naprav, ki se uporabljajo v raznih industrijah. K temu orodju štejemo matrice in orodja za preoblikovanje, naprave, kalupe, svedre, rezkalne in stružne nastavke, rezalna orodja, merilna orodja ... Sodobne orodjarne v svojih proizvodnih procesih uporabljajo vrhunske stroje in napredno tehnologijo, da lahko izdelajo tudi najbolj kompleksne in inovativne izdelke.

  Orodjarstvo je panoga, ki mora pri izdelavi orodja izpolnjevati številne pogoje. Z njeno pomočjo so vam tako na voljo visokokakovostni ter natančno izdelani izdelki z vrhunsko funkcionalnostjo. Na ta način lahko poskrbite za boljšo učinkovitost proizvodnje (hitrejša obdelava, krajši časi nastavitve strojev …), s tem pa tudi za zmanjšanje njenih stroškov. Orodjarne nudijo pomembno podporo različnim industrijam, ustvarjajo delovna mesta za usposobljene strokovnjake ter prispevajo k splošnemu gospodarskemu razvoju. Orodjarne so zagotovo pomembno gonilo razvoja in inovacij na vseh ravneh.

  Ta kompleksen proces se začne z načrtovanjem in konstruiranjem, pri čemer uporabljamo računalniško podprto načrtovanje za ustvarjanje digitalnega modela orodja. Določimo dimenzije, oblike, funkcionalnosti in materiale. Material izbiramo glede na specifične potrebe orodja. Na podlagi digitalnega modela izdelamo posamezne dele orodja, pri čemer se opiramo na postopke, kot so struženje, rezkanje, brušenje … Po koncu izdelave posameznih delov je treba orodje namestiti v skladu z načrti, nato pa ga še dokončno obdelati, na primer z brušenjem, poliranjem ter površinsko obdelavo. Ne pozabimo na preizkušanje in morebitne prilagoditve, ki odpravijo pomanjkljivosti. Orodjarne pa smo na koncu tukaj tudi zato, da poskrbimo za vzdrževanje in popravila orodja, da lahko ohranimo njegovo učinkovitost in mu zagotovimo dolgo življenjsko dobo.

  Ta postopek se nanaša na uporabo računalniško vodenih strojev za obdelavo in izdelavo orodnih plošč. Orodne plošče so ravne plošče, običajno iz kovine, ki se uporabljajo v orodjih, kot so matrice, kalupi, rezkalne glave, stružni nosilci in druge podobne aplikacije. Prednosti CNC obdelave so natančnost, ponovljivost in možnosti kompleksnega oblikovanja.

  Kvalitetno orodjarstvo za vas

  Naši začetki segajo več kot 20 let nazaj. V tem času smo postali zaupanja vredna orodjarna, ki jo sestavlja strokovno podkovana in ambiciozna ekipa. S pomočjo sodobnega strojnega parka ter najnovejše programske opreme lahko vaše projekte uresničimo ne glede na to, kako visoko z njimi stremite.

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Orodjarstvo je res širok pojem. V našem podjetju vam nudimo mehansko obdelavo izdelkov iz različnih materialov skupaj s konstruiranjem in postopkom strojegradnje. Izvajamo tudi CNC rezkanje in CNC struženje, pri čemer so nam v veliko pomoč sodobne naprave. Za dodatne informacije nas vedno lahko kontaktirate.

  Seveda, popolnoma se posvetimo vsaki stranki in ji zagotovimo kar najboljšo podporo na vseh ravneh uresničevanja njenega projekta. Po naročilu lahko tako ustvarimo manjše projekte 'na ključ', obdelujemo lahko tudi unikatne izdelke ter konstruiramo priprave, prototipe ter druge produkte.

  Ponašamo se z več vrhunskimi napravami, kot so stružnice in obdelovalni centri. Z njihovo pomočjo vam lahko zagotovimo izdelke na najvišjem nivoju, medtem ko za preverjanje kakovosti zahtevnejših kosov uporabljamo sodobni koordinatni merilni stroj. Naprave so vodene računalniško, pri čemer se opiramo na najnovejše tehnologije in izredno sposoben kader.

  Ta postopek se nanaša na uporabo računalniško vodenih strojev za obdelavo in izdelavo orodnih plošč. Orodne plošče so ravne plošče, običajno iz kovine, ki se uporabljajo v orodjih, kot so matrice, kalupi, rezkalne glave, stružni nosilci in druge podobne aplikacije. Prednosti CNC obdelave so natančnost, ponovljivost in možnosti kompleksnega oblikovanja.