Zaupajte nam CNC struženje za vaš projekt

Sodobni proizvodni sistemi, ki so temelj vseh uspešnih industrij, zahtevajo vrhunske izdelke in storitve na najvišjem nivoju. Natančnost, zanesljivost, visoka kvaliteta materialov in izdelave, hitra izdelava in dostopne cene so tisto, k čemur ves čas stremimo. Največ nam pomeni zadovoljstvo strank, s katerimi želimo tvoriti dolgoročno sodelovanje v obojestransko korist.
CNC struženje kovine in plastike je dejavnost, h kateri pristopamo celostno in profesionalno. Kot zanesljiv in skrben proizvajalec ves čas stremimo k temu, da vam lahko zagotovimo CNC stružene dele najvišje kakovosti.
Zagotovite si natančno in zanesljivo CNC struženje kovine ali drugih materialov pri nas. Obdelujemo materiale, kot so aluminij, jeklo, baker, medenina, plastika in še katerega. Stružimo dele s premerom do 350 mm in dolžino do 400 mm, pri čemer skrbno izberemo tako obdelovalni stroj kot orodja, parametre in načrt vodenja posameznega izdelka. Stopite v stik z nami in nas povprašajte po dodatnih informacijah.
CNC struženje
Imate vprašanje za nas?
Pošljite nam vprašanje prek spodnjega kontaktnega obrazca.

  Zanima me:*

  Struženi deli iz različnih materialov

  Izdelujemo stružene dele po naročilu. Zaupajte nam CNC struženje kovine in plastike. Naše večosne stružnice nam omogočajo izdelavo preciznih in kakovostnih struženih delov, pri čemer vam lahko ponudimo tudi najbolj zapletene komponente iz plastike.

  Zaupajte nam tudi CNC struženje kovine! Nudimo široko paleto struženih delov iz aluminija, ki nam ga dobavljajo zanesljivi ter ugledni partnerji. Izdelujemo aluminijaste dele za številne industrije, pri čemer s skrbno izbrano tehnologijo in strogo upoštevanimi postopki kakovosti zagotavljamo profesionalno storitev izdelave aluminijastih struženih delov. S sodobnim strojnim parkom in večosnimi CNC stružnicami smo se specializirali za obdelavo struženih delov iz medenine. Zahvaljujoč dobrim tehničnim lastnostim, toplotni odpornosti in dobri obdelovalnosti te surovine lahko delujemo v široki ponudbi struženih medeninastih delov. Poleg tega dobavljamo tudi stružene dele iz nerjavečega jekla najvišje kakovosti. Z našimi najsodobnejšimi stružnicami, tudi s paličnimi nakladalniki lahko zagotovimo serijsko proizvodnjo struženih delov iz jekla.

  Kaj lahko od nas še pričakujete?

  Smo tehnološko podjetje, ki operira s sodobno strojno ter programsko opremo. Ker smo ves čas na preži na novostmi, vam lahko ponudimo produkte po vaših željah. Kaj nas še odlikuje?

  • Obvladamo CNC struženje kovine, plastike in še česa.
  • Imamo bogato založen strojni park, ki izpolnjuje vse zahteve.
  • Kakovostni nadzor procesov je integriran v merilne stroje.
  • Lahko vam ponudimo izdelavo tudi najbolj kompleksnih komponent za vaš projekt.
  • Izbiramo ekonomične rešitve po vaši meri.
  CNC struženje

  Imamo sodoben strojni park

  CNC struženje kovine in drugih materialov izvajamo s pomočjo najnovejših tehnologij in sodobnih strojev, ki nam omogočajo vrhunski nivo struženja in izdelavo tudi večjih količin produktov po konkurenčnih cenah ter v kratkem času.

  Naš strojni park obsega več obdelovalnih strojev, pri čemer smo ves čas na lovu za novostmi ter si prizadevamo, da vanj vključujemo dodatne tehnologije, ki nam pomagajo, da lahko svoje delo opravimo še učinkoviteje in hitreje, s tem pa skrbimo za zadovoljstvo naših strank in partnerjev.

  Certifikat ISO 9001

  Za učinkovito vodenje kakovosti vzdržujemo in stalno izboljšujemo certificiran sistem vodenja kakovosti skladen s standardom ISO 9001.

  Vse o CNC struženju

  Struženje je postopek obdelave materiala, s katerim izdelujemo najrazličnejše cilindrične dele. Obdelovanec se pri tem vrti, rezalno orodje pa se premika linearno in tako zmanjšuje premer obdelovanca na želeno dimenzijo ter ustvari želeno zaključno obliko. Sodobno struženje poteka z visokotehnološkimi CNC stružnicami.

  CNC struženje kovine poteka s pomočjo preciznih in zmogljivih naprav, ki so vodene računalniško. CNC stružnico oziroma njen računalniški del je treba programirati, da lahko izpolnjuje naše ukaze ter izdela komponente po naših željah. Te informacije CNC krmilnik upošteva pri obdelavi materiala. Takšno CNC struženje ves čas spreminja industrijo struženja, pri čemer se povečuje avtomatizacija proizvodnje.

  Ker se proces struženja s pomočjo CNC strojev pohitri in avtomatizira, se znatno povečuje tudi količina delov, ki jih lahko stroj v določenem času ustvari. Ti deli so izdelani zelo natančno in po vnaprej določenih smernicah. Proizvodnja je torej hitrejša, s čimer so izdelani produkti našim strankam na voljo po dostopnejši ceni.

  Med drugim CNC struženje kovine in drugih materialov uporabljamo v avtomobilski in letalski industriji, pa v elektroindustriji in energetiki, medicini ter v številnih proizvodnjah, kjer se računalniško vodeno struženje uporablja za izdelavo raznih orodij.

  Potrebujete CNC stružene dele najvišje kakovosti?

  Zavezani smo k profesionalnosti in reševanju najrazličnejših izzivov na visokem nivoju. Če z manj kot vrhunskimi izdelki preprosto niste zadovoljni, vas vabimo, da stopite v stik z nami in skupaj bomo našli rešitev za še tako zahtevne naloge.

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Katere materiale lahko stružimo?

  Z največjim veseljem opravljamo CNC struženje kovine in plastike. Pri kovinah smo specialisti za struženje aluminija, bakra, jekla in medenine, pri čemer se dobro zavedamo prednosti in pomanjkljivosti vsakega od naštetih materialov. Pri izbiri materiala vam lahko tudi svetujemo.

  Kako velike kose lahko obdelujemo?

  Izdelujemo stružene dele po naročilu, pri čemer lahko obdelujemo razne kovine, plastiko in druge materiale premera največ 350 mm in dolžine največ 400 mm.

  Ali izdelujemo produkte po naročilu?

  Seveda, na voljo imamo stružene dele po naročilo, pri čemer se lahko odločite tudi za manjšo serijo izdelkov. Ne glede na vaše želje se bomo nenehno trudili, da vam dostavimo visokokakovostne izdelke v najkrajšem možnem času.